titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu

Desaga vieții mele

Posted Posted by admin in General     Comments No comments
Oct
31

Într-una din zilele trecute am deschis baierile desagii vieții mele de până acum, cu tot ceea ce am adunat în ea: bucurii și necazuri, realizări și nerealizări, bune și rele, tot ceea ce am pus, cu grijă sau am îndesat la repezeală in părțile cele mai dosite.

Sunt mulțumit de ceea ce am găsit acolo: cel ce sunt astăzi sunt datorită tuturor “pachețelelor” din desagă, indiferent dacă sunt colorate mai aprins sau mai șters, în culori mai vii sau mai întunecate. Toate sunt ale mele și fac parte din viața mea.

Văzându-le pe cele colorate frumos, intens și strălucitor, corpul mi s-a umplut de bucurie. Fiecare celulă a corpului meu s-a hrănit cu această bucurie.

Am ajuns apoi la cele mai puțin colorate, unele chiar întunecate. Ce să fac cu ele? Aș putea să le scot din desagă și să păstrez numai ceea ce este frumos și plăcut. Asta ar însemna să renunț la o parte din viața mea. Ar însemna că in acele perioade nu am trăit. Aș mai fi eu, cel de astăzi fără ele?

Așa că le voi pune câte o fundiță colorată, strălucitoare, le voi strânge cu drag la piept și le voi așeza la un loc cu toate lucrurile mele dragi din desagă. TOATE sunt ale mele și le iubesc.

Parcă desaga a devenit mai ușoară și mai veselă. Am curățat-o frumos și i-am reîmprospătat culorile. Vii, strălucitoare, calde și pline de viață. Si am lăsat toate aceste culori – vii, strălucitoare, calde și pline de viață – să-mi inunde întreg corpul, până la ultima celulă. Acum corpul meu este cald, strălucitor și plin de viață. Împlinit și FERICIT!

Comments are closed.

   

Calendar Evenimente

Septembrie  2023
Lun Mar Mie Joi Vin Sâm Dum
   
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Articole Recente

Categorii

Etichete

desaga dezvoltare personala leader managementul stresului nlp proces decizional programare neurolingvistica resurse

Blogroll