titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu

Armonie in Cuplu

Cu siguranta ati vazut la plimbare cupluri tinandu-se dragastos de mana. Chiar si cupluri de 60, 70 ani si mai mult. Care este explicatia longevitatii sentimentelor acestor oameni?

MISIUNE

Vom constata cu usurinta ca acesti oameni au descoperit adevarata misiune a familiei lor si ca au stiut, pe tot parcursul convietuirii, care este ROLUL fiecaruia in realizarea misiunii cuplului lor.

VALORI, CONVINGERI

Cu siguranta, valorile lor sunt cele ce i-au ghidat in decursul cladirii fericirii lor si i-au ajutata sa depaseasca IMPREUNA incercarile vietii; mai mult aceste incercari i-au unit si mai mult.

ABILILITATI

De obicei nu sunt niste super-oameni; au abilitati obisnuite care le permit sa puna in practica VALORILE familiei lor. Poate ca la aceste abilitati mai adauga un mic ingredient: iubirea.

COMPORTAMENTE

Viata in cuplu inseamna participarea efectiva si afectiva a fiecarui membru; comportamentul fiecaruia dintre ei este in stransa relatie cu nevoile celuilalt si ale cuplului ca intreg.

MEDIU

Fiecare cuplu are “cuibul” sau, locul in care se desavarseste existenta insasi a cuplului. Este locul LOR si nu al unuia dintre ei. Este locul pe care se cladeste existenta cuplului.

Parcurgand aceste etape si analizand influienta lor prin prisma importantei lor pentru cuplu  vom ajunge mana in mana la orice varsta si vom trai IMPLINIREA existentei noastre.

   

Calendar Evenimente

Decembrie  2023
Lun Mar Mie Joi Vin Sâm Dum
   
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Articole Recente

Categorii

Etichete

desaga dezvoltare personala leader managementul stresului nlp proces decizional programare neurolingvistica resurse

Blogroll