titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu

Curs NLP PRACTITIONER – CONSTANTA

Posted Posted by admin in General     Comments No comments
Aug
10

Curs NLP PRACTITIONER  - CONSTANTA

Relații și înscrieri: vasile_nosmas@yahoo.es

Auzim tot mai des discutandu-se despre dezvoltare personala. La ce se refera in mod concret aceasta? Putem enumera principii si dorinte, la care sa adaugam determinare in atingerea acestui obiectiv. Dar, CONCRET, ce anume sa fac pentru a realiza dezvoltarea personala?

NLP ofera tocmai intrumentele concrete de a realiza acest obiectiv. Tehnicile NLP sunt la indemana oricarei persoane dispuse sa evolueze, sa-si atinga nivelul propriu de excelenta. Mai mult, cu ajutorul tehnicilor de modeling pot chiar sa dobandesc noi abilitati, sa ma dezvolt si sa ma autodepasesc in mod continuu.

Mai intai sa vedem ce inseamna dezvoltare personala.

Pe intreg parcursul vietii invatam, in mod formal sau informal. Castigam experienta de viata, comportamente, abilitati, convingeri, valori. Cu cat toate acestea sunt mai “potrivite” identitatii noastre si mai “orientate” catre misiunea noastra, cu atat evolutia noastra este mai aproape de nivelul de dezvoltare personala propriu.

Este usor de observat ca nevoile mele de dezvoltare personala nu sunt identice cu ale altei persoane. Si atunci devine evident ca invatand in mod standardizat, primind aceleasi cunostinte si dobandind aceleasi abilitati nu reusim sa ne dezvoltam pe masura potentialului personal.

Cum putem invata  personalizat?

NLP are solutia optima: ofera tehnici si instrumente la indemana oricui, simple, cu efecte rapide si cu rezultate precise si specifice fiecarei persoane.

“Nu salvezi un om flamand dandu-i un peste;  invata-l sa pescuiasca si va manca si maine!”

Comments are closed.

   

Calendar Evenimente

Februarie  2024
Lun Mar Mie Joi Vin Sâm Dum
   
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29  

Articole Recente

Categorii

Etichete

desaga dezvoltare personala leader managementul stresului nlp proces decizional programare neurolingvistica resurse

Blogroll