titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu

Curentul ECO

Posted Posted by admin in General     Comments No comments
Dec
13

Curentul “ECO”

Omenirea a realizat, dupa milenii  de “lupta” cu natura si de dorinta napraznica de a o stapani si utiliza in folosul sau, ca a sosit momentul sa isi schimbe viziunea asupra relatiei om-natura. A constatat ca este nevoie sa traiasca in simbioza cu natura, sa o protejeze si sa o respecte. Exista acum multi militanti ecologisti, iar guvernele si organizatiile internationale iau masuri de protejare a mediului.

Este chiar in voga curentul ECO.

Pe langa faptul ca ne dorim sa fim ECO in relatie cu natura, ne straduim sa fim ECO si in ce priveste alimentatia noastra. Este minunat ca ne gandim la noi si la sanatatea noastra fizica.

Urmatoarea etapa poate ar fi sa devenim ECO si in ceea ce priveste ce “inghitim” prin intermediul senzorilor nostri. Adica sa selectam ca tot ceea ce auzim, vedem si simtim sa fie ECO. Si mai ales sa gandim ECO.

Am putea continua actiunea ECO si in relatiile cu cei din jurul nostru. Sa avem chiar  si ECO fapte.

Probabil ca atunci se va contura si o ECO economie, ECO munca, ECO profit, ECO guvernare, ECO societate, ECO planeta, etc.

Si am putea concluziona ca atunci umanitatea va trai in adevarata simbioza cu natura si vor avea impreuna un ECO viitor.

Comments are closed.

   

Calendar Evenimente

Mai  2024
Lun Mar Mie Joi Vin Sâm Dum
   
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Articole Recente

Categorii

Etichete

desaga dezvoltare personala leader managementul stresului nlp proces decizional programare neurolingvistica resurse

Blogroll