titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu

Succes in vanzari

“Vreau sa fiu cel mai bun vanzator dintre toti. “

Poate ca ar fi bine sa incep cu MINE.  Sa fiu EU mai bun azi decat ieri si maine mai bun decat azi.

CE fac eu si CUM fac eu atunci cand obtin anumite rezultate? CE sa schimb la mine ca sa fiu tot mai bun? Si mai ales CUM?

EU

Resursele mele ma ajuta sa-mi realizez visele. Totul este sa stiu sa le descoper si sa le folosesc la momentul potrivit astfel incat sa obtin rezultatul dorit. In momentul in care pot sa fac acest lucru fara a depune efort si fara a fi necesar sa-mi concentrez atentia asupra mea, voi putea acorda intreaga mea atentie catre celalalt.

CELALALT

Fiecare persoana este unica si are modul sau de a percepe si a intelege tot ceea ce se intampla in jurul nostru. Felul in care se manifesta fiecare dintre noi este vizibil in exterior prin intermediul mimicii, gesturilor, pozitiei corporale, privire si limbaj. Cunoscand aceste manifestari imi voi putea intelege partenerul de dialog.

EU si CELALALT

In vanzari este necesar sa existe un ofertant si un potential client; vanzarea se finalizeaza atunci cand intre cele doua parti are loc o relatie in ambele sensuri intre cei doi. Cunoscandu-ma pe mine si folosindu-mi toate resursele, cunoscandu-l pe cel din fata mea si creand o relatie de parteneriat voi ajunge la finalul dorit.

Vanzarea reprezinta in fapt “implinirea” relatiei create intre cei doi parteneri.

   

Calendar Evenimente

Mai  2024
Lun Mar Mie Joi Vin Sâm Dum
   
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Articole Recente

Categorii

Etichete

desaga dezvoltare personala leader managementul stresului nlp proces decizional programare neurolingvistica resurse

Blogroll