titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu

NLP Profesional

Posted Posted by admin in General     Comments No comments
Iun
20

Nivele de formare profesionala NLP


NLP Practitioner

Durata minima 18 zile, dintre care 6 zile training de baza. Pentru certificarea ARONLP minimum 144 ore de credit NLP (detalii pe site-ul nlp.ro).

NLP Master
Durata minima 18 zile dintre care minimum 2 zile Superviziune NLP. Pentru certificarea ARONLP minimum 144 ore de credit NLP  (detalii pe site-ul nlp.ro).

NLP Trainer
Durata 18 zile Trainers-Training. Pentru certificarea ARONLP minimum 144 ore de credit NLP (detalii pe site-ul nlp.ro).

Formarile noastre sunt in stricta concordanta cu standardele ARONLP (www.nlp.ro),  EANLP  si IANLP (www.ia-nlp.org)  si sunt recunoscute de catre aceste organizatii.

Pentru ce NLP?

Programare. Asa cum un computer foloseste un program pentru a ajunge la un anumit rezultat, in acelasi fel actionam si noi folosind anumite strategii; descifrand si intelegand aceste strategii ne dam sansa sa alegem ce sa facem in continuare pentru a ne imbunatati performantele si a obtine rezultatele pe care ni le dorim.
Neuro. Constientizand tiparele (programele) noastre de gandire putem descoperi cum aceste tipare ne influenteaza rezultatele din viata personala si profesionala. Cheia realizarii succesului se afla in noi insine; descifrand felul in care gandim si actionam devenim capabili sa ne utilizam resursele interioare pentru a atinge succesul personal.
Lingvistic. Limbajul este elementul de baza al relatiei noastre cu lumea. Ceea ce putem spune este ceea ce gandim si ceea ce putem realiza. Invatand sa intelegem si sa stapanim structura limbajului nostru reusim sa comunicam cu adevarat, sa ne facem intelesi si sa-i intelegem pe cei cu care relationam.
Auzim adeseori in jurul nostru spunandu-se: “Vreau sa comunic mai bine!” sau “Vreau sa fiu mai bun!” Unii reusesc, altii nu. Care este motivul? Este motivul grijă? Folosind tehnicile programarii neurolingvistice intelegem cum sa facem pentru a indeplini aceste dorinte. Intelegem ce facem si cum facem si ce sa schimbam pentru a obtine rezultatul pe care ni-l dorim.
In ce domenii se aplica tehnicilie NLP? În Domenii CE SE Aplica tehnicilie NLP?
Dezvoltare personala. Prin NLP invatam cum sa ne dezvoltam continuu, cum sa ne accesam si sa ne utilizam resursele proprii pentru a ne atinge nivelul personal de excelenta.


Comunicare eficienta.
Construirea unor relatii de calitate cu oamenii cu care relationam, fie in viata personala, fie in cea profesionala este cheia succesului in orice domeniu de activitate.
Succesul in afaceri. Construirea unei cariere de succes este dependenta numai de modul in care se dezvolta fiecare persoana si de felul in care este perceput acest nivel de dezvoltare de catre ceilalti, precum si de rezultatul actiunilor sale.
Managementul conflictelor. Conflict inseamna lipsa comunicarii; o comunicare eficienta duce la dezamorsarea unui conflict si la crearea conditiilor favorabile dezvoltarii.


Managementul stresului.
Societatea moderna impune un ritm din ce in ce mai trepidant, solicitarile fizice si psihice fiind tot mai mari. Modul in care ne folosim resursele este definitoriu pentru obtinerea rezultatelor dorite si, in acelasi timp, pentru mentinerea echilibrului nostru interior.

Invatare eficienta. Invatam in sistemul formal, dar si in cel informal. In fapt invatam toata viata. Eficienta invatarii este data de modul in care invatam si, mai ales, de rezultatul concret determinat de acumularea de cunostinte.

In esenta NLP implica o atitudine ce are o finalitate concreta si masurabila: SUCCESUL.

Comments are closed.

   

Calendar Evenimente

Iunie  2024
Lun Mar Mie Joi Vin Sâm Dum
   
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Articole Recente

Categorii

Etichete

desaga dezvoltare personala leader managementul stresului nlp proces decizional programare neurolingvistica resurse

Blogroll