titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu titlu

CHANGE YOUR MIND! BLUFF OFF THE MIND!

Posted Posted by admin in General     Comments No comments
Noi
29

CHANGE YOUR MIND! BLUFF OFF THE MIND!

Schimbă-ți mintea!

Cacealmaua minții.

Stăpânește-ți mintea!

Stăpânește-ți inconștientul!

Descoperă-ți umbra!

Sunt doar câteva din îndemnurile cuprinse în diferite articole de promovare a  unor metode și tehnici – eficiente – de dezvolate personală și evoluție spirituală.

Din aceste îndemnuri, primul gând ar fi sa îmi iau mitea – conștientă, inconștientă, umbrită sau cum o mai fi – să o pun la stâlpul infamiei și să arunc în ea cu pietre și bolovani. De ce? Pentru că este dușmanul meu, stă în calea „creșterii” mele și nu mă servește așa cum ar trebui.

Așa să fie?

Ceea ce sunt acum, cel mai bun EU existent pe acest tărâm, sunt și datorită minții mele, cu tot ceea ce conține ea – conștient sau nu. Chiar simplul fapt că îmi doresc o anumită schimbare, nu este rodul aceleiași minți?

Am învățat că este important să separ comportamentul de persoană. Persoana este cu mult mai mult decât comportamentul său. O persoană poate fi extraordinară; faptul că în anumite circumstanțe a avut un comportament pe care eu l-am etichetat ca fiind neconform (rău, josnic, etc) nu înseamnă că persoana în sine nu este valoroasă.

După același model, pot să separ mintea mea de anumite programe (care probabil mi-au fost utile cândva). Deci mintea mea este perfectă; pentru a evolua în sensul dorit nu am nevoie decât să schimbăm (împreună) unele dintre programe.

ÎMPREUNĂ! Suntem cei mai buni prieteni și împreună – fie minte conștientă sau mai puțin conștientă – ne vom bucura de realizarea unei noi misiuni pe care ne-o asumăm. Tot împreună!

Comments are closed.

   

Calendar Evenimente

Februarie  2024
Lun Mar Mie Joi Vin Sâm Dum
   
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29  

Articole Recente

Categorii

Etichete

desaga dezvoltare personala leader managementul stresului nlp proces decizional programare neurolingvistica resurse

Blogroll